Bucăți în jeleu caracterizate de
o textură fermă și o aromă plăcută, tipică cărnii gătite. Carnea de miel din
Noua Zeelandă, principala sursă de proteine animale, este delicată și se
caracterizează printr-o valoare nutritivă ridicată și eficientă în îmbunătățirea
digestiei intestinale. Uleiul de somon este bogat în acizi grași omega-3, cu
efecte benefice asupra strălucirii blănii și a pielii. Rețeta este, de
asemenea, formulată fără utilizarea de cereale.
COMPOZIȚIE:
Carne și derivate de origine animală (carne de miel neozeelandez 35% și carne de iepure 10%), uleiuri și grăsimi (ulei de somon 2%), legume (cartofi), minerale, proteine din lapte praf.
Componente analitice:
ADITIVI NUTRITIV/KG:
Vitamina D3: 180 UI - Vitamina E (acetat de tocoferil all-rac-alfa tocoferil): 40 mg - Fier (sulfat de fier (II) monohidrat): 13 mg - Iod (iodat de calciu): 1,6 mg - Cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat): 3,4 mg - Mangan (sulfat de mangan monohidrat): 8,5 mg - Zinc (oxid de zinc): 42 mg - Seleniu (selenit de sodiu): 0,04 mg, Taurină 500 mg/kg. ADITIVI TEHNOLOGICI: agenți de gelificare și emulgatori.
UTILIZARE:
Pachet de 24 buc
Pret / 1 plic
Poate fi achizitionat la bucata.












